torstai 13. maaliskuuta 2014

Vintagehaaste #64--> masking

Tervehdys=)

Taas saamme uuden vintagehaasteen aiheella masking. Mikä siis tarkoittaa sitä että joko samaa tai eri leimasinta käyttäen tehdään leimaus, joka näyttäisi siltä kuin olisi käytetty yhtä leimaa. (Välillä kyllä tuntuu etten järkevästi osaa näitä tekniikoita selittää...)

Jokatapauksessa itse käytin yhtä (suosikki)leimasintani, Magnolian tulppaaneita. 


Leimasin nuo tulppaanit neljään kertaan niin, että ensin leimasin ensimmäisen aikalailla keskelle ja sitten leimasin eri paperille, leikkasin kuvion irti ja laitoin sen ekan leimaamani kuvan päälle - ja näin ollen toiset tulppaanit ovat enemmän taka-alalla (eikä ensin leimaamat sotkeennu). Tästä tekniikasta löytyy kyllä ihan kuvallisia ja paljon selkeämpiä ohjeita netistä, jos vaikka laittaa hakusanaksi masking-tekniikka. Tämä nyt näin pähkinänkuoressa. (Ps. Itsellenikään ei ollut ihan selvää, miten tämä käytännössä toteutetaan, mutta onneksi aina voi kysellä apuja=))Taas jännästi kävi niin että kun aloin tätä korttia askartelemaan, niin siitä piti tulla kortti. Loppujen lopuksi siitä tuli liian iso kortiksi, joten tein siitä puutarha-aiheisen minialbumin itselleni (nyt vielä kun saisi muut sivut tehtyä....)

Ja tämähän todistaa sen että askartelu on sekä mukavaa että jännittävää=D

Ja tähän jännittävään haasteeseen klik tästä.


3 kommenttia:

 1. On niin ihana ja kevätmäinen kortti! Kauniit värit ja ihana kokonaisuus! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. it´s a very nice spring card. beautifu colors.

  glg meggi

  VastaaPoista
 3. hurjan kaunis kortti;) ja taitavasti rakennettu. arvaa vaan olenkovilpittömästi kateellinen, kun en osaa tehdä noin kaunista..

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi=)