sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulujuttuja

Kaikenlaista on tullut touhuiltua tässä joulun alla, mutta silti kiire pukkaa päälle. Miksköhän...?
Olen ajatellut että tekisin sellaisia "pieniä paketteja", johon sitten olen askarrellut joitain juttuja. Sen takia ostin tulitikkuaskeja.Ne maalasin ensin gessolla muutamaan kertaan.
Ja sitten kaikesta jämäpaperista yms. koristelin niitä. Muutaman rasian päällystin myös teipillä.

Sitten seuraavana vuorossa oli vanhat joulukortit. Ne leikkasin Big shotin avulla.

Ja niistä tuli oikein tosi söpöjä pakettikortteja!
Taustalle liimasin pahvin, jonka leikkasin samalla stanssilla kuin kyseisen kortin. Näihin olen käyttänyt vessa-ja talouspaperin hylsypahvia. Ne on kyllä toimivia tämänmoiseen käyttöön.
Ja tokihan mä pikkukasan tein ihan tavis joulukortteja, periaatteella helppoa ja nopeaa.....Sitten paketointi paperin siitä ruskeasta pahvista (siis siitä mikä löytyy sitten kun lahjapapru on loppumaisillaan) tein muutamia tötteröitä, johon laitoin karkkia ja koristeita.


 Tein minä sitten 12x12 kokoisesta paperistakin muutamia tötteröitä.


Lisäksi jokavuotiseen jouluun kuuluu tietenkin suklaa, sekä valmiina ostettu että itse tehty.Joulusuklaa se on poikaa. Se on hyvää kaupasta ostettuna- ja hyvää myös itse tehtynä. Tänä vuonna sekoitin sulan suklaan joukkoon pähkinöitä, pipareita sekä rusinoita.Lopuksi vielä kuvaa tulitikkuaskista joka on tämän talon jäämisiä. Olen säilyttänyt tätä ikäänkuin tikkuaarteenani, joulun aikaan kaivan sen aina esiin, se on vain jotenkin niin kaunis.
Tällä postauksella osallistun Amalian askartelujen joulupuuhahaasteeseen
sekä
Askartelupaja haastaa aiheena pakkaus (johon menee varmaankin nämät trötöt;))


Näihin kuviin ja tunnelmiin haluan toivottaa kaikille oikein hyvää joulua!

3 kommenttia:

 1. Monenlaista kivaa olet näprännyt. Itsekin tykkään tehdä ja myös saada tuollaisia pieniä kivoja juttuja,joihin ei ole tarvinnut paljon rahaa käyttää, mutta ajatusta ja tekemistä. Ihan parhaita lahjoja.
  Tötteröt ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Kiitos osallistumisesta haasteeseen ja oikein tunnelmallista ja ihanaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Monenlaista kivaa olet näprännyt. Itsekin tykkään tehdä ja myös saada tuollaisia pieniä kivoja juttuja,joihin ei ole tarvinnut paljon rahaa käyttää, mutta ajatusta ja tekemistä. Ihan parhaita lahjoja.
  Tötteröt ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Kiitos osallistumisesta haasteeseen ja oikein tunnelmallista ja ihanaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihania joulupuuhia! Kiva katsella näin joulun jälkeenkin :) Kiitos haasteeseen osallistumisesta!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi=)