tiistai 3. joulukuuta 2013

Talvinen kaupunki

Korttisirkus haastaa blogissa haastettiin tekemään joulukortteja. Ja niitähän on nyt tullut muutamia tehtyä (tosin ei niin paljoa kuin olisi tarvinnut, mutta vielähän tässä kerkiää.......toivottavasti.)

Pidemmittä puheitta, nyt tällä kortilla haasteeseen.



Tähän olen embossaillut kaksi eri leimaa, tuon puun ja sitten tuon kaupungin. Lisäksi taustan nuotit on myös embossattu, ja teksti on teippiä. Tuo kohokuviointi noilla jauheilla ei aina tahdo onnistua, tässäkin huomaa että valkoista on siellä täällä vähän ylimääräistä, mutta mielestäni kortin kokonaisuutta se ei silti haittaa. 

(Joku sanoi joskus että käsillä tehty saa näyttää käsin tehdyltä. Kyllä kai se tiettyyn rajaan asti paikkansa pitää, mutta ehken silti sitä ihan täysin allekirjoita.)

4 kommenttia:

 1. Oikein hieno kortti, ja embossaus toki pääsee paremmin esille luonnossa hienona tekstuurina, mitä kortissasi varmasti on monessa kerroksessa. Kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun osallistuit Korttisirkuksen haasteeseen! Emboussaus on toden totta vaikeaa,itse teen yhtä korttia aina monta kertaa kun aina menee pieleen. Hienosti on työsi kuitenkin onnistunut:)

  VastaaPoista
 3. aivan ihastuttavia, toinen toistaan kauniimpia kortteja;)
  hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi=)