sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Parin vuoden projekti

Innostuksissani aloitin pari vuotta sitten tekemään peittoa isoäidinneliöistä. Tietysti kuvittelin että se olisi suhteellisen nopeasti valmis. No toisin kävi. Kun intoa piisasi oli langat loppu, tai aikaa liian vähän, ja loppujen lopuksi kävi niin että "peitto" kutistuikin oletettua pienemmäksi.


 Yhdistämisessä käytin vain ketjusilmukoita ristiin rastiin- ja tämä olikin helppo tapa yhdistää neliöt ja se myös lisäsi kivasti kokoa.Edelleenkin peitosta puuttuu vielä reunapitsin virkkaus, jonka teen ruskealla värillä, mutta mukavasti tämä menee jo kyllä ihan näinkin. Virkkasin koukulla kolme.

Mutta kyllä se niin minun värimaailmaani miellyttää=) Pienistä asioista sitten voi ilahtua. Miellyttävää viikkoa Sinulle!2 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis!! Hurja työ ollut takuulla mutta tuollaista katselee niin mielellään. Värit miellyttävät kovasti minunkin silmääni:)

    VastaaPoista
  2. Tuon virkkaamisessa on ollutkin paljon työtä, mutta lopputulos on sievän värinen kaunis peitto. Kiva ratkaisu tuolla lailla virkkaamalla peiton yhteen liittäminen.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi=)