maanantai 3. joulukuuta 2012

Oi kuusipuut....

P*skiksessa on numerobingo tällä kertaa. -Yllättävän vaikea haaste muuten;) - Valitsin rivikseni viiston 2-3-2.Tässä kortissa on käytetty kolmea eri leimasinta. Kahta eri kuviopaperia sekä kaksi tähteä. 

Nämä kuusileimasimet ovat Carfty invidualsin leimasetistä ja siinä oli näitä eri mallisia kuusia muistaakseni 5kpl. Söpöjä pikkukuusia=)

Oletko muuten tietoinen että Glitter potissa on viikon ajan postikulut puolet halvemmalla kuin normaalisti, onneksi nyt on aikaa miettiäkin shoppailuja, sillä normaalisti tälläinen tarjous ei kestä paria päivää kauempaa.4 kommenttia:

 1. Kiva kortti ja ihana taustapaperi ! Vau, toi Glitter pot on mahtava kauppa, jonka löysin Sinun ansiostasi! Onko sulla aijempia kokemuksia kyseisestä putiikista? Ihastuin heti sen suureen Magnolia-leimasin valikoimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annanen. Kiitos kysymästä. Olen useasti tilannut tuolta glitter potista ja ikinä ei ole jäänyt lähetys matkalle tms. Kerran jäi tulematta pari skräppipaperia mitä tilasin kaksin kappalein, mutta siitäkin laitoin palautetta ja paperit tuli perästä. Voin kyllä suositella kyseistä kauppaa. Toimitus on myös yleensä aika nopea n. 3-4 arkipäivää, toisinaan saattaa mennä kauemminkin, mutta perille on aina tullut=)

   Poista
  2. Täytyy varmaan tilata ! Mihin asti tämä kyseinen puolitetut postikulut -tarjous oli voimassa?

   Poista
  3. Olisiko vielä noin 5 päivää.....

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi=)