tiistai 18. helmikuuta 2014

Kukkaniitty (peltirasiassa)

Innostuin ylimääräisen peltirasian ansiosta päällystämään sitä tällä kertaa servetillä ja degoupage-lakalla/liimalla. Viime kerrallahan tein vastaavan laimennetulla Erikeeperillä ja skräppipaperilla.
Kun omaa keräilijäluonteen, niin eihän sitä sovi kauppaan kauniita servettejä jättää...? (Paras ehkäisykeino on kiertää servettihyllyt kaukaa) 

Tähän kesäiseen kukkaniittyyn ihastuin oitis, voi kun samanlaisen saisi omaan pihaan, meillä kun rehottaa luonnonkasveista eniten voikukat ja nokkoset.... 

Ensin maalasin rasian gessolla muutamaan kertaan, mutta tähän pohjustukseen uskoisin että käy mikä tahansa valkoinen maali.
Sitten kun maali oli kuivunut, sivelin päälle degoupage-liimaa.
Servetissä kun on yleensä 3kerrosta, niin päällimmäinen kerros eli kuvakerros otetaan vain käyttöön. Sitten koitin asetella servetin paikalleen niin sileästi kuin pystyin. Ja sitten vielä kerros lakkaa päälle.
Mutta kuten kuvasta näkyy, rypytöntä en pinnasta saanut. Onneksi silti kukkaniitty ei siitä mennyt pilalle. Kokonaisuudesta tuli silti mielestäni ihan nätti.


Olenko muuten maininnut että näitä peltirasioitakin on tullut keräiltyä mm. kirppiksiltä? Seuraavasta pidän erityisesti: 


Se on kuin vanha kasviaiheinen koulutaulu=) 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Niin ja toki kaupastakin niitä mieluisia löytää....
 Mihin mä vielä joudunkaan tämän peltipurkkimaniani kanssa;D

Terkkuja sinne ruudun toiselle puolelle!3 kommenttia:

  1. Your boxes are wonderful!
    Cheers Elma

    VastaaPoista
  2. Upea ja niin herkkä purkki ja muutkin kauniita,,,,,,ja alempana tuo ruusupeittokin, ,,,,,voi, niin viehättävä!
    Iloa päivääsi!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi=)