keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Heipparallaa=)

Kortistossa oli tällä kertaa aiheena jotain muuta kuin kortti ja tähän haasteeseen voisin osallistua tällä itse tehdyllä työkansiolla. Eli tuli äkillnen tarve saada kansio, mihin saa laittaa tutkintotodistukset, työtodistukset, ansioluettelo jne jne. Kun sitten en siihen hätään ehtinyt käydä kirjakaupasta ostamassa sellaista, niin olihan se tehtävä itse. Onneksi oli muovitaskuja valmiina ja saranarenkaita.


Etukansi
Etukannen toinen puoli, siihen laitoin päiväyksen ja ja jotain pieniä vihjeitä, mistä tykkään=) Ja tässä takansi. Ja se miksi Mikki Hiiri kaikessa yksinkertaisuudessaan päätyi tänne on se, että Mikkipä ei pienistä vastoinkäymisistä lannistu- ja se tulee muistaa myös minun, jos ei työhaastattelussa paikkaa saisikaan. Jostain se vielä löytyy. Mutta kerran olen tämän kansion kanssa haastattelussa käynyt- ja paikan sain=), tosin en tiedä oliko se ihan pelkästään tämän kansion ansiota ;)

Ja jotta kansio kestäisi vuodesta toiseen, päällystin kannet kontaktimuovilla. Täältä näet takakannen sisäpuolen, se kun ei tähän postaukseen nyt päässyt.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi=)